top of page

Over ons

Wie we zijn

Ons team bestaat uit échte egelliefhebbers die zich vrijwillig inzetten voor het welzijn en behoud van de egelpopulatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. De Stichting is opgericht door Judith (foto). Hélène is voorzitter van de Stichting. Marian houdt zich bezig met het bijhouden van de website. Christianne geeft educatie over egels, met name op scholen. En onmisbaar is zeker ook vrijwilliger en dierenarts Marloes (foto), die de egels medisch onderzoekt. Tot slot zijn er onze jonge ambassadeurs die zich op allerlei manieren inzetten en op scholen en (sociale) media vertellen over het belang van de zorg voor egels.

2ad21edc-7c6e-4684-b609-f32df7ecbfc4.jpeg
samen voor dieren.jpeg

Betrokken Alphen aan den Rijn 

Verder zijn er nog de betrokken inwoners van Alphen aan den Rijn en organisaties als Archeon, waar we herstelde egels mogen vrijlaten in een veilige omgeving. Ook is er een goede samenwerking met de Dierenambulance, Stichting Dierenlot en opvangcentra voor dieren in (de omgeving van) Alphen aan den Rijn.

Help mee!

Je begrijpt dat we altijd wel wat hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering van al deze taken. Egels moeten geregistreerd worden, opvang en zorg moeten worden gecoördineerd. Ook zijn er nog niet genoeg opvanglocaties en veel meer egeltjes en egeltjes- gerelateerde zaken die aandacht nodig hebben. Klik op de button om te zien hoe ook jij een bijdrage kunt leveren. Klein of groot, alle beetjes helpen!

Moedermetbabys.jpg
bottom of page