top of page

Help mee

Ook u kunt de egel helpen. Niet alleen door te doneren (hoewel ook broodnodig!), maar ook op andere manieren. U leest er hier meer over.

Help mee!

Waarom doneren?

Doneren aan organisaties die egels beschermen, helpt hun overleving te verzekeren en hun leefgebieden te beschermen. Egels zijn een belangrijke soort in het ecosysteem en ze spelen een rol bij het beheersen van insectenpopulaties. Ze worden echter geconfronteerd met bedreigingen zoals vernietiging van leefgebieden, verkeerssterfte en het gebruik van pesticiden. Door organisaties te steunen die werken aan de bescherming van egels, kunt u helpen deze bedreigingen te verminderen en deze unieke en belangrijke dieren te behouden voor toekomstige generaties.

b012e5ad-4695-41e0-a8a4-7cee5a2ba6ab.jpeg

Koop een egelhuisje

Via bankrekening:

NL71RABO0337554994
Ten name van Stichting Zorg voor Egels

Online

9cbf1dcd-d003-4596-b61a-27009503d8fb.jpeg

Sponsor ons gratis!

Wilt u Zorg voor egels ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de Sponsorkliks-pagina van Zorg voor egels. Voor u een kleine moeite; voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Zorg voor egels gestort. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com of via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com gaat, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en daar profiteren de egels direct van!

Wanneer u een bestelling wilt doen, bezoekt u allereerst de "Help Mee" pagina van Zorg voor egels en klikt u op onderstaande button. 

Vrijwilligers gezocht

Word vrijwilliger!

Op deze site kunt u meer lezen over de mogelijkheden om de egelpopulatie te versterken in Alphen aan den Rijn en omgeving. Maar u kunt ons ook helpen door aan te sluiten bij het team van vrijwilligers.

 

De werkzaamheden doet u gewoon in de tijd die u beschikbaar heeft. Momenteel zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers die ons helpen bij coördinerende en organiserende taken en het registreren van egels. 

IMG_9986.jpeg
bottom of page